Bericht versturen
Thuis

Shanghai Powermax Fastener Co., Ltd. kwaliteitscontrole

Certificaat
China Shanghai Powermax Fastener Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Beste Frank, Gelieve te vinden beneden in bijlage - betaling. Gelieve te proberen uw beste zonder enige vertragingen te leveren. Vriendelijke groeten Nikolai

—— Nikolai

Frank, Goedemorgen, Maak u zal vinden betalingsbevestiging vast Dank. Arturo Lopez

—— Arturo

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Het Bevestigingsmiddelco. van Shanghai Powermax, Ltd (PM). voert productie en kwaliteitsbewaking in strikte overeenstemming met ISO9001 uit: 2008 Systeem.
Alle producten beginnen strikt testend beheer wanneer de grondstoffen de fabriek ingaan.
Elk proces gaat regelmatige zelfinspectie van arbeiders, regelmatige verpletterende inspectie van de inspecteur van de workshopkwaliteit en definitieve inspectie in het testen van centrum over alvorens te verpakken.
Slechts kunnen de in overeenstemming zijnde producten het volgende proces voor verdere productie ingaan, terwijl de niet-overeenkomende producten zullen worden herwerkt of worden afgedankt.
PM heeft het eigen laboratorium een verscheidenheid van geavanceerde kwaliteit het testen apparaten b.v. projector, metalloscope, zout nevelmeetapparaat, universeel trekmeetapparaat, Rockwell-hardheidsmeetapparaat,
Het meetapparaat van de Brinellhardheid, diverse gaan-geen norm gaat maten, torsiemoersleutels, Gongsu-machine en andere conventionele meetapparatuur.

Shanghai Powermax Fastener Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0


Elke partij PM uitgevoerde producten is in bijlage met afgewerkt product het testen rapport van het enig partijaantal en van de staalfabriek grondstof kwaliteitscontrolerapport om gemakshalve en
vind effectief de producten. Voorts kan PM een derde testende organisatie voor het testen en kwestie relevant het testen rapport volgens de behoeften van klanten vinden.
PM levert constante inspanningen om klanten van aangepaste hardwaredelen met hoogte te voorzien - kwaliteit en redelijke prijs!
U zult zeer verlicht zijn, als u PM kiest.

Certificaten
  • China Shanghai Powermax Fastener Co., Ltd. certificaten

    Standaard:QUALITY SYSTEM CERTIFICATE

    Scope / Range:ISO9001:2008

Contactgegevens
Shanghai Powermax Fastener Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Frank

Tel.: 18516086900

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)